Kristina Jensen
+45 23 74 00 41
kristina@amplifaia.com

Psykoterapi

For dig som er udfordret i relationer

– til dig selv eller andre.

HVAD KAN DU OPNÅ MED PSYKOTERAPI?

Psykoterapi kan anvendes til at øge din selvforståelse og arbejde med at forløse uhensigtsmæssige tanker, følelser og handlinger i relationen til dig selv og/eller andre. Så går du og tumler med svære eller tunge tanker og følelser? Eller oplever du, at du gentager adfærd, som du egentlig ikke værdsætter hos dig selv? – så kan psykoterapi være noget for dig.

Gennem samtale inviteres du nænsomt og omsorgsfuldt til at lære dig selv bedre at kende og finde frem til dine styrker og din sande kerne – der hvor du ER dig og står ved dig. Vejen dertil er gennem bearbejdning af dét, som udfordrer dig. Gennem dine nye indsigter og fra det styrkefulde sted i dig, guider jeg dig til at finde nye handlemuligheder og træffe valg.

HVAD GIVER ET FORLØB DIG?

– Du kender dine styrker og din sande kerne – der hvor du ER dig og står ved dig.

– Du oplever øget livsglæde og lever i balance og med indre fred.

– Du kan udtrykke dig, så du føler dig set og mødt.

SÅDAN ARBEJDER JEG   

Jeg tilbyder moderne samtale terapi, hvor vi sammen skaber et fortroligt rum og hvor du nænsomt inviteres til at lære dig selv bedre at kende, finde handlemuligheder, træffe valg eller genfinde livsglæden. 

Jeg guider processen, støtter dig samt holder “rummet”, så også det svære og måske tilbageholdte, trygt kan komme frem. Jeg arbejder ud fra, at DU har evnerne til at udvikle dig samt at DU har svarene – de kan blot være godt gemt. Ofte finder de vej frem ved at arbejde med både tanker, følelser, sanser, krosplige fornemmelser eller spirituelt (sind, krop og ånd).

FORLØB

Forvent minimum 5-6 gange. En session varer 1 time og aftales fra gang til gang.

PRIS

1 session, møde: 850 kr
1 session, online: 650 kr  
5 sessioner for 4’s pris, hvor 
alle sessioner
betales ved 1. session.

Jeg tilbyder 20% rabat til studerende, pensionister og overførselsindkomster. Alle priser er inkl. moms.
AFBUD

Bliver du forhindret kan du melde afbud op til 25 timer før vores aftale uden beregning. Afbud herefter afregnes for 1 session.

HJEMMEOPGAVER

Der kan være hjemmeopgaver imellem hvert møde for at forankre din læring og træning.

FORBEHOLD

Jeg tilbyder IKKE terapi til:
– Psykiatriske patienter – Voldsudøvere
– Mennesker med personlighedsforstyrrelse- Selvmordstruede personer.

HVOR

Du er velkommen i mine lokaler hos SALIG, KBH Ø. (Adresse oplyses ved kontakt).

Jeg tilbyder også terapi via telefon eller onlne (ZOOM/skype).

Kontakt mig – ring eller sms idag! 

Du er velkommen til helt uforpligtende at afklare, hvad jeg kan hjælpe dig med. Samtidig vil vi finde ud af, om vi er et godt match.

OM KRISTINA JENSEN

Jeg er et nysgerrigt menneske. Jeg er særlig nysgerrig på og fascineret af mennesker og dét, der er imellem mennesker – i relationer!

Jeg drives af at bidrage til menneskers velbefindende. Det har altid været omdrejningspunktet for alt, hvad jeg passioneret har involveret mig i. Jeg har en berigende international erhverskarriere bag mig, hvor jeg har arbejdet med de mellem menneskelige relationer i mange forskellige kontekster som ledelse, salg, nationaliteter, aldersgrupper, køn osv. I 2016 valgte jeg at ændre mit arbejdsliv for at følge min passion, bidrage og udvikle mig på nye måder. Det har blandt andet ført til, at jeg idag er eksamineret psykoterapeut – ikke et fag, jeg overhovedet kendte til i 2016! Men når vi følger hjertet og mulighederne, kan alt ske.
OM PSYKOTERAPEUT UDDANNELSEN

Jeg er uddannet som Integrativ Psykoterapeut hos Life Academy. Uddannelsen er evalueret og kvalitetsgodkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Den integrerer nøje udvalgte dokumenterede teorier og teknikker fra forskellige psykologiske og psykoterapeutiske retninger.

Den bygger på den eksistentielle-humanistiske psykologi, hvor grundlaget er, at vi alle har en fri vilje, et valg, ansvar for os selv og frihed – nogle gange har vi blot brug for hjælp til at udleve det. Jeg har gennem den 4-årige uddannelse foretaget mere end 300 terapi sessioner og modtaget supervision og været i egen terapi gennem alle årene.

Kontakt mig  – ring eller sms idag!

Jeg tilbyder en uforpligtende og kort samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Samtidig vil vi finde ud af, om vi er et godt match.